Back to top

Megjelent a Just Dance 2020!

Ákibaba írta 2019. 10. 27. - 14:16 időpontban

Itt a pillanat, amire a júniusi E3 óta várunk: VÉGRE MEGJELENT A JUST DANCE 2020!

Amint már tudjátok, a Just Dance idén ünnepli a 10. születésnapját. Ennek alkalmából pedig egy különleges jubileumi kiadással készültek a játék fejlesztői.
Lássuk is mi mindent rejt a játék:

  • 41 új zene és a hozzájuk tartozó 13 alternatív tánc
  •  Just Dance Unlimited
  • All-Stars Mód
  • Co-op Mód
  • Kids Mód
  • Stickers
  • World Dance Floor
  • Just Dance Controller App

A Just Dance játékaiban mindenki megtalálhatja a zenei ízlésének való zenéket. Ez most sem lesz máshogy, Ariana Grande-től kezdve a BLACKPINK-en keresztül Pitbull-ig mindenki megtalálható. A teljes dallistáért kattintsatok IDE!

A Just Dance Unlimited-et a 2016-os játék óta ismerjük. Azóta rengeteg új és régi koreó került bele, köztük pár Unlimited Exkluzív is. A Just Dance 2020 megjelenésének napján több mint 500 szám lesz elérhető. A felhasználók nagy örömére pedig, az új játék mellé és kapunk 1 hónap Unlimited hozzáférést ajándékba. 

Az All-Stars mód a jubileumi évfordulós játékhoz készült. Ebben a játékmódban 10 táncot kell eltáncolni, amelyek az előző Just Dance játékok legikonikusabb táncai. Minden játékot egy bolygó jelöl, így kell előrehaladni bolygóról bolygóra. Amennyiben teljesítettük az összes táncot, a végén egy exkluzív táncot kapunk. Ez remek nosztalgikus hangulatot varázsolhat a már jártasabb táncosoknak, a frissen csatlakozók pedig betekintést nyerhetnek, hogy milyenek is voltak a táncok a régebbi Just Dance-ekben.

Visszatért a Co-op Mód, ahol a táncosoknak közösen kell megküzdeniük a pontokért. A Just Dance 2016-ban és 2017-ben drágaköveket kellett összegyűjteniük, a 2020-ban viszont már itt is csillagokat kapunk.

A Ubisoft gondolt a legkisebbekre is, idén is lesz Kids Mód, amelyben 9 új gyermekbarát táncra tudnak táncikálni a lurkók. Emellett elérhető itt is egy Unlimited rész, amely további táncokat ajánl fel a régebbi játékokból.

Különleges Stickers-eket is kapunk. Az All-Stars mód-hoz hasonlóan, itt is a Just Dance játékokon van a hangsúly. A matricák az adott játék különlegességeit mutatják be és az épp aktuális menü zene megy a háttérben, ezzel is előidézve a játék hangulatát.

A Just Dance játékok kihagyhatatlan része az online felület, a World Dance Floor. Ezentúl is lesznek Tournament-ek, Boss Fight-ok és lesz Happy Hour is, ahol az Unlimited-es táncokra lehet versenyezni.

Ha nincs a konzolodhoz kamera, vagy csak érdekesebbé szeretnéd tenni a tánc élményét, a Just Dance Controller App továbbra is működik, amely elérhető az Android és az iOS alkalmazásboltjából.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/RefJ2QOsVLo.jpg?itok=w13ynnja","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=RefJ2QOsVLo","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Alkalmazkodó)."]}

Hozzászólás
Just Dance Mánia Bottom Coaches