Back to top

Keressük az ország legjobb Just Dance táncosait!

Lumi írta 2019. 04. 14. - 16:42 időpontban

Nagy örömmel jelentjük be, hogy idén mi rendezzük meg a második Országos Just Dance Bajnokságot!

Amint azt már sokan tudjátok, az első tavaly került megrendezésre a Yeti csapat szervezésében. Csapatunkból többen részt vettünk rajta és életre szóló élményeket szereztünk, ezért szeretnénk idén folytatni számotokra ezt a hagyományt!

A féléves turnus alatt sok kisebb helyi megmérettetésből áll majd össze a végső döntősök listája, ahol a legjobb táncosok fogják összemérni tudásukat a finálén, ami az Őszi PlayIT Show-n kerül megrendezésre!

Hogyan juthatok be az országos bajnokságra?

Nagyon egyszerűen! Légy Te a legjobb az általunk rendezett versenyeken (vagy nem csak a miénken ;)), és győzz meg minket arról, hogy ott a helyed a legjobbak közt! Kövesd a Facebook oldalunkon az eseményeinket, és vegyél részt a versenyeinken! Ne csüggedj ha elsőre nem sikerül, várunk a következő alkalommal is!

Versenyeink ahol belépőt lehet szerezni:

Elsősorban, a PlayIT sorozaton tudsz küzdeni a belépőkért, ahol általunk rendezett versenyeken tudod megmérettetni magad. Ezeken a rendezvényeken egyébként a számlistát is befolyásolhatjátok szavazataitokkal.
Azonban nem csak PlayIT rendezvényeken szerezhetsz jegyet, hanem több versenyen is ott leszünk ahol szintén osztunk belépőket! Ez a lista folyamatosan bővülni fog, részletekért kövesd Facebook oldalunkat! 

Szeretettel várunk, és sok sikert a versenyekhez! 

Hozzászólás
Just Dance Mánia Bottom Coaches