Back to top

Mit tud a Just Dance 2020?

Ákibaba írta 2019. 07. 02. - 12:00 időpontban

Ahogyan azt már tudjátok, idén ünnepli a Just  Dance a 10. születésnapját, ezért szinte készpénzként lehet venni, hogy rengeteg újítást fog tartalmazni a Just Dance 2020. Sajnos nem árult el sokat a gyártó, de összeszedtük az eddigi összes információt:

40 új dal:

A Just Dance 2020 40 új számmal fog megjelenni, de ez szerencsére nem azt jelenti, hogy ugyanennyi tánc is lesz. Biztosra vehetőek az alternatív táncok is, amelyek már évek óta jelen vannak. A just Dance 2019-ben 6 Extrém tánc volt, reméljük idén is legalább ennyit kapunk, ha nem többet!

40 dal

Just Dance Unlimited*:

A Just Dance Unlimited szolgáltatásában már több mint 500 zene lesz megtalálható. A legtöbb dal a régebbi játékokból származik, de rengeteg exkluzív tánc is megtalálható, amiből csak több lesz! Minden Just Dance 2020 felhasználó kap 1 hónap ingyen Unlimited-et a játék vásárlásakor. 
(Valószínűleg ez a Wii konzolokon nem lesz elérhető)

Unlimited

Playlist:

A régebbi Just Dance-ekből már ismerős lehet a playlist. Saját lejátszási listákat csinálhatunk, amelyekbe a kedvenc zenéinket rakhatjuk. Emellett a játék készíteni fog egyedi listákat, amelyek a mi igényeink szerint készülnek.

Playlist

Kids Mode:

A Kids Mode egy kifejezetten gyerekeknek szánt rész. Könnyű mozdulatok, gyerekbarát karakterek és a legfiatalabb korosztálynak kedvező zenék. Idén 8 dal kerül bele a katalógusba.

Kids

CO-OP Mode*:

Visszatér a Co-op Mode. Aki játszott a Just Dance 2016 vagy 2017 valamelyikével, annak ez nem újdonság. Azonban idén változtattak a játék menetén. Az előző szériákban a közös munka eredménye drágakövekben fizetődött ki. A legjobb csapatok össze tudták gyűjteni mind a 10 drágakövet. Idén azonban a csillagokért megy a harc. Arról nincs információ, hogy mi alapján lesz a pontozás, de reméljük, hogy javították a drágaköves verzió hibáját amelyben egyedül lehetetlen volt az összes drágakövet megszerezni.

CO-OP

Just Dance Controller App**:

A Just DAnce 2015 óta ismert Controller App az idei sorozattal is kompatibilis lesz. Nincs szükség Kinectre vagy PlayStation Move-ra. A telefont és a konzolt közös WIFI hálózatra kapcsolása után a telefonunk fogja pontozni a mozgásunkat.

6 players

Sweat Mode:

A kalóriaégető módban követni tudod, hogy mennyire volt intenzív a testmozgásod, mennyi kalóriát égettél el.

*XBOX One, PlayStation 4 Nintendo Switch és Google Stadia eszközökön
** XBOX One, PlayStation 4 és Google Stadia eszközökön

Egyenlőre ezeket az extra játékélményeket mutatták be, de biztosak vagyunk benne, hogy további újítások is lesznek!

Hozzászólás
Just Dance Mánia Bottom Coaches