Back to top

Legyél benne a Just Dance-ben!

Ákibaba írta 2019. 11. 06. - 13:50 időpontban

Jól olvastad és ez nem vicc! A Duna Plázában idén is megrendezésre kerül 2019. november 6-10 között a Just Dance Party. Fifa nem lesz, de annál több Just Dance! Szabadjátékra is lesz lehetőség, de egy elég rangos versenyre is van lehetőség nevezni. Szerdától lehet kvalifikálni, vasárnap pedig lesz a döntő. A verseny győztese nem ,,csak" egy Nintendo Switch-et nyer, de lehetőséget is kap, hogy belekerüljön a Just Dance-be! Ez magába foglal egy utat Párizsba és egy stúdiólátogatást a Ubisoft központjában. Itt betekintést kap a nyertes a Just Dance csapat munkái közé és ott történik a tánc felvétel is.
A versenyre 13 éves kor felett lehet jelentkezni!

Idén nem csak egy színpad lesz a Just Dance fanoknak, de lehetőség lesz egy mini stúdióban freestyle mozdulatokat felvenni és megosztani a barátokkal, lesz Just Dance arcfestés és és fényképfal, ahol a legkirályabb fényképeket lehet lőni pár Just Dance-es kerettel és kiegészítővel.

A lenti videón a tavalyi Let's e-Play-ről láthetjátok az összefoglalót.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/w1XQFNsH2g8.jpg?itok=OT5TcRv7","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=w1XQFNsH2g8","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Alkalmazkodó)."]}

Hozzászólás
Just Dance Mánia Bottom Coaches