Back to top

Itt a vég a régi generációs konzoloknak!

Ákibaba írta 2019. 06. 19. - 11:19 időpontban

A Ubisoft a múlt héten mutatta be a Just Dance 2020-at az E3-as rendezvényen. A bemutatón kiderült az első 12 dalon kívül a novemberi megjelenés és az is, hogy mely konzolokra fog megjelenni.

A legutóbbiakkal kapcsolatban van egy pár érdekes és szomorú észrevétel is.

A Just Dance 2020 a következő platformokon fog megjelenni: XBOX One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Google Stadia és Wii.
Amint a felsorolásból is szembetűnő, hogy sem XBOX 360-ra, sem Wii U-ra, sem pedig a PlayStation 3-as konzolokra nem lesz elérhető az új Just Dance.

Érdekes lehet számotokra is, hogy Wii konzolra kiadják, a Wii U-ra pedig nem. Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy a legelső Just Dance a Wii konzolon debütált és már 10 éve minden játék megjelent rá. Azonban lehetséges, hogy jövőre a Wii-től is el kell búcsúznunk, mint Just Dance platform.

Régebbi játékokat is érint változás, ugyanis a Just Dance 2014 és 2015 játékokban nem érhető el többé online játékélmény. Ez annyit jelent, hogy nincs többé World Dance Floor és a Shop-ba belépve is csak egy hibaüzenetet kapunk (ez kijátszható, ha a konzolon lévő boltban keresünk ra DLC-kre). Ennek az lehet az oka, hogy a fejlesztőcsapat inkább az Unlimited fejlesztésébe fektesse az idejét.


Ezen kívül a Just Dance 2019 is le lett kapcsolva az online részről, de természetesen csak a régi generációs konzolokon. Ez annyi változást nyújt, hogy Drake 'Nice For What' című száma továbbra is elérhető és nem fog megérkezni a Janelle Monae 'Make Me Feel'-je.

Hozzászólás
Just Dance Mánia Bottom Coaches