Back to top

Hogyan készült a Mi Mi Mi?

Ákibaba írta 2019. 06. 24. - 11:59 időpontban

A Just Dance a mindent tudni vágyó játékosira is gondol, ezért megmutatják egyes táncok esetében, hogy hogyan is készül el az adott tánc, esetleg a karakter. Általában olyan táncra kerül a választás, ami valamiben különleges. Nincs ez máshogy most sem, hiszen a Mi Mi Mi nagyon sok előkészületet kívánt.

Amint észrevehető, egyedül a jobb oldalon táncol ember. A bal oldali karakter pedig egy úgynevezett clay-motion technikával készült. Ez annyit jelent, hogy készítenek egy agyagfigurát és mozgatják miközben képeket készítenek róla. Nagyon igényes feladat, hiszen nagyon nem mozdíthatnak sokat rajta, mert túl nagy lesz 2 kép között a különbség és nem fog folyamatosnak tűnni az agyag figura mozgása.

A videóban azt is láthatjuk, hogy mennyire aprólékosan vannak kidolgozva az a figurák, minden kis apró részletre figyeltek.

Természetesen a készítők pontosan tudták, hogy milyen mozdulatokat kell felvennie a bábunak, hiszen a forgatáson a bal oldali karaktert is eltáncolták.

Reméljük a Just Dance 2020 készítésébe is beleshetünk egy pár videó erejéig!

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/cZNHqUJfKiA.jpg?itok=gHpo9V1h","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=cZNHqUJfKiA","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Alkalmazkodó)."]}

Hozzászólás
Just Dance Mánia Bottom Coaches